Muziek en voetbal verenigd op 45Football

Muziek en voetbal is verenigd op de website 45Football.com. Op deze site vind je de vinylverzameling van Pascal Claude. Hij verzamelt singletjes met voetbal muziek.

Muziek en voetbal

Claude is een verzamelaar van singles met liedjes over voetbal. Sinds 2012 heeft hij al die muziek ge-upload. Ook is hij nog steeds op zoek naar nieuwe platen. Singles die hij nog niet in zijn collectie heeft.

muziek en voetbal

Prachtig vormgegeven

De muziek en voetbalsite van Claude is prachtig vormgegeven. Alle albumhoezen van de singles zijn op kleur gerangschikt. Ook is 45Football af te zoeken op jaar van uitgaven van het singeltje, op evenement en kampioenschap, op voetbalclub en op land. Klik op de hoes en er verschijnt heel wat informatie over het lied. Er staan ook tientallen Nederlandse platen op zijn site verzameld. Natuurlijk ontbreekt die van Ruud Gullit niet!

Mijn favorieten komen uit Brazilië. De eerste is Perdão, Não Tem van Elis Regina en Pelé 1969.

Aqui É O País do Futebol van Wilson Simonal dateert uit 1971.

De nationale voetbalheld João Batista de Sales uit Brazilië wordt in 1972 bezongen door Jorge Ben in het nummer Fio Maravilha. Overigens staan die laatstgenoemde twee nummers (nog) niet op 45Football vermeld.

Meer voetbal in de muziek?

Hou je van voetbamuziek? Luister dan naar deze voetballiedjes.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00