Muzikale reclames

Er zijn tal van muzikale reclames waarin popsterren en wereldberoemde songs de hoofdrol spelen en tal van producten promoten: bier, poppen, hondenvoer, noem het maar op.

Muzikale reclames

Hieronder vind je een aantal voorbeelden waar muzikanten bijbeunen en zo in reclames en tv spotjes wat extra centen extra verdienen. De eerste muzikale reclame is een Pepsi commercial waarin een mug een nummer van Rolling Stones zingt.

In 1964 speelde Louie Armstrong de hoofdrol een een reclame over poppen. Niet zo gek want de song Hello Dolly was een hit. Het bedrijf Topper Toys besloot daarom een Armstrong uit te nodige voor de Suzie Cute poppen reclame. Suzie Cute kon alles: je kan haar meenemen in de wandelwagen, haar in bad stoppen, ze kan drinken en zelfs plassen!

Een nog een andere beroemdheid speelde mee in deze reclame. Een van de drie meisjes is namelijk Pia Zadora. Zij zingt de regel ‘Suzie drinks, Suzie wets….’

Leon Redbone was een veel gevraagde reclame artiest. Hij had een te gekke stem en werd gevraagd voor de zang in vele reclames. waaronder die van Budweiser bier en Purina’s Burger ‘n’ Bones hondenvoer.

Ook op wasmiddel gebied was Leon Redbone een held. En de tekst voor deze commercial wordt door de zang van Redbone pure poëzie

My favorite jeans,

I wear ‘m so much,

The’re hard to keep clean,

Eveything stains on,

My Favorite jeans,

Nog eentje dan. Dit keer een voor de Geo Chevrolet op de melodie van Getting To Know You. De stem van Leon redbone en Phoebe Snow die zingt… een prachtige combinatie.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00