Platenbeurzen

Op zoek naar die ene bijzondere single, lp of cd? Je kunt terecht in de Boekenblues Shop, maar ook kun je naar een platenbeurs. Hieronder vind je de platenbeurs agenda met de komende vinylmarkten en platenbeurzen in Nederland en België.

platenbeurs

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen! 👀

Organiseer je een platenbeurs en wil je deze gratis vermelden in deze platenbeurs agenda? Dan kun je een berichtje sturen naar info@boekenblues. Zie je een foutje of heb je een opmerking, dan hoor ik het natuurlijk ook graag!


Bekijk de komende platenbeurzen!

Lp, single, en cdmarkt in Tilburg

Datum: 2 december 2023
Tijd: 10.00-16.00
Locatie: Tilburg, Lovensestraat

Kom naar de lp, single en cdmarkt in Tilburg. Je vindt allerhande vinyl, waaronder singles en albums.

Lees meer …

XXL Platenbeurs in Jacobikerk

Datum: 2 december 2023
Tijd: 10.00-17.00
Locatie: Utrecht, Jacobikerk

De XXL Platenbeurs in Jacobikerk te Utrecht is een internationale Platenbeurs met standhouders uit Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Lees meer …

Vinyl, Vintage & Plantenmarkt in de Loods

Datum: 2 december 2023
Tijd: 11.00-17.00
Locatie: Amsterdam, De Loods

Iedere maand kun je de Vinyl, Vintage & Plantenmarkt in de Loods in Amsterdam bezoeken. Een markt vol bijzondere planten tegen uitverkoop prijzen, vinylplaten, curated vintage, heerlijke koffie, muziek, drankjes en lekkernijen. Een bruisende ontmoetingsplek voor iedereen die van planten, vintage, en gezelligheid houdt.

Meer informatie vind je op de website van de Tuinen.

Platenbeurs pt. 15

Datum: 3 december 2023
Tijd: 11.00-17.00
Locatie: Mol, Jeugdhuis Tydeeh

Platenbeurs pt. 15 vindt plaats in Jeugdhuis Tydeeh. Heb je een passie voor vinylplaten en wil je je collectie uitbreiden of verkopen dan is dit de perfecte beurs voor jou. Kom een kijkje nemen en geniet van een hapje en een drankje in ons café met de muziek van onze vinyl dj!

Lees meer …

Platen en cdbeurs in Veghel

Datum: 3 december 2023
Tijd: 11.00-17.00
Locatie: Veghel, CHV Noordkade

Kom naar de platen en cdbeurs in Veghel. Handelaren uit diverse landen nemen hun mooiste muziek mee.

Lees meer …

Platenbeurs in Hengelo

Datum: 3 december 2023
Tijd: 11.00-16.30
Locatie: Hengelo, Metropool

De Platenbeurs Hengelo vindt plaats op zondag 3 december in Poppodium Metropool. De platenbeurs wordt georganiseerd in samenwerking met Variaworld. Het is een enorme markt waar iedere liefhebber van tastbare geluidsdragers ruimschoots aan zijn of haar trekken komt in Hengelo. Een beurs met letterlijk duizenden lp’s, singles, cd’s, dvd’s, cassettes en merchandise in de meest uiteenlopende genres en van Abba tot ZZ Top.

Lees meer …

Platenbeurs Beek

Datum: 3 december 2023
Tijd: 10.00-17.00
Locatie: Beek, Asta Theater

De Platenbeurs Beek vind plaats in het Ata Theater in Beek. Meer informatie vind je op Facebook.

Vinyl Record Fair in Brussel

Datum: 3 december 2023
Tijd: 10.00-18.00
Locatie: Brussel, Galerie Ravenstein

Kom naar de Vinyl Record Fair in Brussel plaats in Galerie Ravenstein, in het centrum van de stad, tegenover het Centraal Station. Platenhandelaren uit de hele wereld verkopen platen. De entree is gratis.

Lees meer …

Platenbeurs op Martiniplaza in Groningen

Datum: 9 december 2023
Tijd: 10.00-17.00
Locatie: Groningen, Martiniplaza

Kom naar de grootste platenbeurs van het Noorden. Deze platenbeurs wordt gehouden op Martiniplaza in Groningen en vindt plaats op zaterdag 9 december. In een prachtige zaal zullen de betere standhouders uit Nederland, België, Duitsland, Engeland aanwezig zijn. Ruim 45 verschillende Platenhandelaren zullen muziekliefhebbers uit het heel Nederland trekken.

Lees meer …

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00