Platenbeurs agenda

Op zoek naar die ene bijzondere single, lp of cd? Je kunt terecht in de Boekenblues Shop, maar ook kun je naar een platenbeurs. Hieronder vind je de platenbeurs agenda met de komende vinylmarkten en platenbeurzen in Nederland en België.

platenbeurs

Check altijd bij de organisator van de beurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de vinylbeurs, dien je aan de organisator van dat evenement te stellen. Ik kan je niet verder helpen! 👀

Platenbeurs aanmelden

Organiseer je een platenbeurs en wil je deze gratis vermelden in deze platenbeurzen agenda? Dan kun je een berichtje sturen naar info@boekenblues. Zie je een foutje of heb je een opmerking, dan hoor ik het natuurlijk ook graag!

Ga je op jacht naar lp’s, platen en vinyl? Check dan eerste deze 10 do’s and don’ts voor een bezoek aan een platenbeurs.


Platenbeurs agenda: bekijk de komende platenbeurzen!

Boeken- en platenbeurs in Eygelshoven

Datum: 1 juni 2024
Tijd: 11.00 - 15.00
Locatie: Eygelshoven, de Oude Laethof

Iedere eerste zaterdag van de maand is er in de oude Laethof Putstraat in Eygelshoven een prachtige boeken- en platenbeurs. De koffie staat klaar in de gezellige koffiehoek. De boeken- en platenbeurs in Eygelshoven is geopend van 11.00-15.00 uur.

Lees meer …

Platen- en cdbeurs in Goes

Datum: 1 juni 2024
Tijd: 11.00-17.00
Locatie: Goes, Grote Markt

De platen- en cdbeurs in Goes is een knusse platen- en cdbeurs. Deelnemers uit het hele land bieden lp’s, cd’s en singles te koop aan, in alle stijlen en alle prijsklassen: van spotgoedkoop tot onbetaalbaar.

Lees meer …

Platenbeurs in Den Haag, Lange Voorhout

Datum: 1 juni 2024
Tijd: 10.00-17.00
Locatie: Den Haag, Lange Voorhout

Kom naar de platenbeurs in Den Haag Centrum. Je vindt hier 30 kramen vol lp’s singles en cd’s in alle genres staan op het Lange Voorhout.

Lees meer …

Platenbeurs op het Janskerkhof in Utrecht

Datum: 2 juni 2024
Tijd: 10.00-17.00
Locatie: Utrecht, Janskerkhof

De platenbeurs op het Janskerkhof in Utrecht is te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Op de markt zijn platen van allerlei muziekstijlen en uit verschillende tijdperken te vinden: van AC/DC tot Abba en van disco en van reggae.

Lees meer …

Platenbeurs en Gigposter expo in Hilversum

Datum: 2 juni 2024
Tijd: 10.00-16.00
Locatie: Hilversum, Grafisch Atelier

Op de platenbeurs en Gigposter expo in Hilversum kun je snuffelen tussen de drukpersen naar het mooiste vinyl. Een selecte groep vinylhandelaren zal tussen de drukpersen van het Grafisch Atelier hun exclusieve waar verkopen.

Lees meer …

Platenbeurs van Wijkvereniging Klein Antwerpen

Datum: 2 juni 2024
Tijd: 12.00-18.00
Locatie: Antwerpen, Wijkvereniging Klein Antwerpen

De platenbeurs van Wijkvereniging Klein Antwerpen is een platenbeurs met veel 2de hands en nieuwe muziek. De beurs vindt plaats in de prachtige binnentuin van een groot oud schoolgebouw in het centrum van Antwerpen, op zich al een bezoek waard!!

Lees meer …

Platenbeurs in Tilburg

Datum: 6 juni 2024
Tijd: 11.00-21.00
Locatie: Tilburg, Pieter Vreedeplein

De platenbeurs in Tilburg is een knusse platen- en cd-beurs, midden tussen de Tilburgse terrasjes.

Lees meer …

Platenbeurs Groningen Vismarkt

Datum: 6 juni 2024
Tijd: 10.00-17.00
Locatie: Groningen, Vismarkt

Kom naar de platenbeurs in Groningen op de Vismarkt. Het belooft wederom een prachtige platenbeurs te worden. Je vindt er standhouders uit Nederland, Duitsland en België.

Lees meer …

Platenbeurs in Eindhoven op 18 Septemberplein

Datum: 7 juni 2024
Tijd: 10.00-19.00
Locatie: Eindhoven, 18 Septemberplein

Op het 18 Septemberplein in Eindhoven staat er een grote platenbeurs. Het is namelijk de eerste vrijdag van de maand. De dag dat je weer door meters en meters vinyl en cd’s kunt snuffelen.

Lees meer …

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00