Zomer platen- & cd beurs Weert

Datum: 28 juli 2024
Tijd: 10.00-17.00
Locatie: Weert, Raphaelpad

De zomer platen- & cd beurs Weert vindt plaats op zondag 28 juli. Er is live muziek van popodium De Bosuil en naast een platenbeurs is er ook een grote braderie in centrum van Weert. Tal van vinyl verkopers uit heel Nederland beloven een gezellige en levendige sfeer. Het lijkt een uitstekende gelegenheid voor muziekliefhebbers, verzamelaars en mensen die houden van een gezellige marktsfeer.

Als je van plan bent om te gaan, zorg er dan voor dat je vroeg genoeg arriveert om van alle activiteiten te genieten en de beste vondsten te doen bij de verkopers. Het is ook een geweldige kans om nieuwe mensen te ontmoeten, gesprekken aan te knopen over gedeelde interesses en te genieten van live muziek vanuit Popodium De Bosuil.

Gratis entree! Meer informatie vind je op de website van Los Perros en op Facebook.

Naar platenbeurs agenda >>>

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Wel kan ik je helpen aan leuk BoekenBlues Nieuws. Meld je hier aan. En bekijk ook eens de nieuwste aanwinsten in de BoekenBlues Shop.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00