Vinylmarkt Belgica Bis

Datum: 19 juni 2022
Tijd: 14.00-18.00
Locatie: Dendermonde, Belgica BiS

Ben je op zoek naar die ene oude 7” of lp die jouw vinylcollectie eindelijk compleet maakt? Of snuffel je gewoon graag in bakken vinyl? Kom dan naar de Vinylmarkt Belgica Bis die op zondag 19 in onze clubzaal plaatsvindt!

Verwacht je aan een leuk aanbod binnen verschillende stijlen en stromingen. Wie weet vind je een plaat waarvan je niet wist dat je er naar op zoek was! Dit wordt niet de grootste, maar wel een gezellige platenmarkt! Onze huis-DJ zorgt voor een streepje muziek, de foyer is geopend voor een drankje achteraf. ie op zondag 19 juni in onze clubzaal plaatsvindt!
Verwacht je aan een leuk aanbod binnen verschillende stijlen en stromingen. Wie weet vind je een plaat waarvan je niet wist dat je er naar op zoek was! Dit wordt niet de grootste, maar wel een gezellige platenmarkt!

Naar platenbeurs agenda >>>

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Wel kan ik je helpen aan leuk BoekenBlues Nieuws. Meld je hier aan. En bekijk ook eens de nieuwste aanwinsten in de BoekenBlues Shop.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00