Vinyl Vrienden Platenbeurs

Datum: 14 januari 2023
Tijd: 12.00-17.00
Locatie: Utrecht, dB's

De Vinyl Vrienden Platenbeurs is de traditionele dag dat Vinyl Vrienden in Utrecht samenkomen om het nieuwe jaar in te luiden met goede gesprekken, lekker drankjes en vooral veel vinyl. Het draait om de gezelligheid, maar er is natuurlijk ook de mogelijkheid om vinyl te ruilen, kopen en verkopen.

Mocht je met platen naar Utrecht komen, laat het dan even weten aan Dennis, zodat we een overzicht hebben hoeveel ruimte we moeten reserveren voor de platen. Ieder mag 2 dozen meenemen. Vanaf 11.30 uur is DB’s geopend zodat mensen alvast hun platen kunnen uitstallen en vanaf 12.00 uur is iedereen aanwezig om te proosten op een hopelijk fantastisch nieuw vinyljaar.

Het NS station is om de hoek, parkeren in de buurt is goed mogelijk. Hopelijk tot ziens!

Meer informatie op Facebook.

Naar platenbeurs agenda >>>

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Wel kan ik je helpen aan leuk BoekenBlues Nieuws. Meld je hier aan. En bekijk ook eens de nieuwste aanwinsten in de BoekenBlues Shop.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00