Vinyl & For Real

Datum: 3 juli 2022
Tijd: 12.00-17.30
Locatie: Breda, Station Breda

Het is alweer even geleden dat je hebt gehoord over Vinyl & For Real. Hoogste tijd om daar verandering in te brengen, want we mogen gelukkig weer.

Dé leukste platen++zomerbeurs van Brabant is dit jaar gepland op zondag 3 juli. Hij mag weer in de agenda!

Ook tijdens deze vierde editie zal het station in Breda wederom omgetoverd worden tot een ware hotspot voor vinylverslaafden en muziekliefhebbers.

Méééééééters aan vinyl en aanverwante artikelen om eindeloos in kratten te graven, daar gaan we weer voor. Dit alles onder het genot van een levend muziekje, speciaal biertje, lekker wijntje, heerlijk frisje of lekkere hap. Hierdoor geniet je nóg veel meer van een gezellige zondag.

GRATIS ENTREE

Vinyl & For Real is met de trein zowel nationaal als internationaal zeer eenvoudig te bereiken. De trein stopt, net als de bus, boven het evenement. Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de omgeving. Vanuit Breda komt men ook eenvoudig te voet en met de fiets.

Meer info: vinyl and for real

Naar platenbeurs agenda >>>

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Wel kan ik je helpen aan leuk BoekenBlues Nieuws. Meld je hier aan. En bekijk ook eens de nieuwste aanwinsten in de BoekenBlues Shop.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00