Single Mania

Datum: 3 februari 2024
Tijd: 10.00-16.00
Locatie: Second Spin, Hoek van Holland

Kom naar Single Mania en Stap binnen bij SecondSpin in Hoek van Holland voor hét evenement voor iedereen die van vinyl houdt en graag op de beats van hun favoriete muziek danst.

Op Single Mania vind je betaalbare Singles: Alle singles kosten slechts 1 euro per stuk! Blader door onze collectie en vind jouw perfecte dansnummer zonder je portemonnee te belasten. Ook krijg je korting op Maxi Singles: Voor de die-hard vinylfans hebben we een speciale deal: 50% korting op alle 12-inch maxi singles. Voeg wat langere en dansbare tracks toe aan je verzameling voor een fractie van de prijs.

En ontmoet mede-muziekliefhebbers: Kom langs, ontmoet gelijkgestemde mensen en deel je passie voor vinyl. Het wordt een gezellige en muzikale dag! Meer informatie via SecondSpin en via Facebook.

Naar platenbeurs agenda >>>

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Wel kan ik je helpen aan leuk BoekenBlues Nieuws. Meld je hier aan. En bekijk ook eens de nieuwste aanwinsten in de BoekenBlues Shop.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00