Records, DJ’s & Drinks

Datum: 28 april 2024
Tijd: 14.00-17.00
Locatie: Rotterdam, Rotown

Records, DJ’s & Drinks is de platenbeurs in Rotown. Elke laatste zondag van de maand kun je tussen 14.00 en 17.00 uur Records, DJ’s & Drinks bezoeken: de meest laagdrempelige platenbeurs die er is.

Bij Records, DJ’s & Drinks maakt het niet uit of je platenverzameling nou uit 10 of 10.000 platen bestaat. Iedereen, dus ook jij, kan lp’s, cassettes of cd’tjes te koop aanbieden, of misschien nog beter (en goedkoper): ruilen! Onder het genot van een drankje vind je gelijkgestemden om met elkaar over muziek te ‘ouwehoeren’. Naast een goede remedie voor je kater kan je ook nog eens voor weinig je collectie uitbreiden dus. Om je platen te kunnen verkopen hoef je je niet aan te melden.
Meer informatie vind je op de site van Rotown.

Naar platenbeurs agenda >>>

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Wel kan ik je helpen aan leuk BoekenBlues Nieuws. Meld je hier aan. En bekijk ook eens de nieuwste aanwinsten in de BoekenBlues Shop.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00