Recordplanet’s Record & CD Fair in Rotterdam Ahoy

Datum: 2 maart 2024
Tijd: 10.00-17.00
Locatie: Rotterdam, Ahoy

Recordplanet’s Record & CD Fair in Rotterdam Ahoy vindt plaats op 2 maart. Op de platenbeurs heb je heel veel keus dankzij een record aantal deelnemers uit geheel Europa. Zij brengen alle stijlen muziek naar Ahoy. Denk hierbij aan nieuwe en oude releases, popmuziek, disco hits uit de jaren ’70, vroege househits uit de jaren ’80 en hiphop klassiekers uit de jaren ’90. Ook soul, jazz, dance, r&b en reggae zijn op cd en vinyl aanwezig.

Koop je ticket in de online voorverkoop en bespaar tijd en geld door niet in de rij te hoeven staan bij de kassa. Een kaartje in de online voorverkoop kost € 8,50,- inclusief servicekosten, koop je een kaartje aan de kassa dan betaal je € 10,-. Kinderen tot en met 15 jaar hebben, indien begeleid door een volwassene, gratis toegang.

Vergeet niet om voldoende contant geld mee te nemen want veel standhouders beschikken niet over een pinapparaat. Voor meer informatie over deze en onze andere beurzen kun je terecht op onze website www.recordplanet.nl of volg ons op FacebookInstagram of YouTube.

Naar platenbeurs agenda >>>

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Wel kan ik je helpen aan leuk BoekenBlues Nieuws. Meld je hier aan. En bekijk ook eens de nieuwste aanwinsten in de BoekenBlues Shop.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00