Record & CD Fair Rotterdam

Datum: 4 maart 2023
Tijd: 10.00-17.00
Locatie: Rotterdam, Ahoy

De Record & CD Fair Rotterdam is de beste platenbeurs van Rotterdam en omstreken 😉! RecordPlanet de organisator van de grootste platenbeurs ter wereld (in ’s-Hertogenbosch) komt dit voorjaar weer terug naar Rotterdam. Dankzij ons grote internationale netwerk staat deze beurs garant voor de betere standhouders uit binnen- en buitenland. Samen vullen zij meer dan 100 kramen met miljoenen platen, cd’s, dvd’s in alle muziekgenres. Maar dit event is nog zoveel meer dan een platenbeurs.

Het is een plek waar mensen elkaar ontmoeten, met elkaar in contact komen en hun liefde en passie voor muziek en vinyl kunnen delen. Hierbij zal de muzikale omlijsting worden verzorgd door het dj-collectief Vinylized. De beurs wordt gehouden van 10.00 tot 17.00 uur in hal 2 van Rotterdamse Ahoy.

Koop je ticket in de online voorverkoop en bespaar tijd en geld door niet in de rij te hoeven staan bij de kassa. Een kaartje in de online voorverkoop kost € 8,50,- inclusief servicekosten, koop je een kaartje aan de kassa dan betaal je € 10,- Kinderen tot en met 15 jaar hebben, indien begeleid door een volwassene, gratis toegang.

Vergeet niet om voldoende contant geld mee te nemen want veel standhouders beschikken niet over een pinapparaat.

Voor meer informatie over deze en onze andere beurzen kun je terecht op onze website www.recordplanet.nl of volg ons op FacebookInstagram of YouTube.

Naar platenbeurs agenda >>>

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Wel kan ik je helpen aan leuk BoekenBlues Nieuws. Meld je hier aan. En bekijk ook eens de nieuwste aanwinsten in de BoekenBlues Shop.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00