Platenmarkt Caeciliakerk Rotterdam

Datum: 18 november 2023
Tijd: 10.00-15.00
Locatie: Rotterdam, Caeciliakerk

Zaterdag 18 november is er een grote platenmarkt in de St. Caeciliakerk in Rotterdam. Er is een keur aan lp’s,  cd’s en dvd’s te vinden. Duizenden stuks voor zeer lage prijzen. Reden genoeg om binnen te lopen. Van 10.00 – 15.00 uur is het gebouw open voor muziek- en filmliefhebbers en kan er volop gesnuffeld worden.

Enkele duizenden LP’s in de meest uiteenlopende genres, van klassiek tot smartlap, van conferences tot kerstmuziek maar ook pop-, rock- en top-muziek. Het uitgebreide assortiment zal een ieder verbaasd doen staan. Een waar mekka voor de vinylliefhebber.

Hetzelfde geldt voor de CD’s. Ontelbare hoeveelheden CD’s met muziek uit het recente en minder recente verleden, klassiekers en onbekend, aanbeden en verguisde muzikanten, je vindt het. Een unieke kans om je collectie verder uit te bouwen.

Naast alle muziekgeweld zijn de DVD’s zeker niet over het hoofd te zien. Filmliefhebbers kunnen hun hart ophalen en zullen het nodige tegenkomen dat nog ontbreekt in de collectie. Je geliefde films of nog onbekende films bekijken wanneer en zo vaak je wilt, als het jouw uitkomt, is weer mogelijk na platenmarkt op de 19e november.

Voor de platenmarkt in de Caeciliakerk kunt u LP’s, CD’s en DVD’s doneren. U kunt deze op de dag van de platenmarkt afgeven of hiervoor een afspraak maken.

U vindt de St. Caeciliakerk aan de Zocherstraat 90 in het Lage Land (Rotterdam-Alexander) – ingang aan de Jan Bijloostraat.

Voor meer informatie: 06 575 94 607 of mailen naar: bcm.caecilia@live.nlPlatenmarkt Caeciliakerk Rotterdam

Naar platenbeurs agenda >>>

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Wel kan ik je helpen aan leuk BoekenBlues Nieuws. Meld je hier aan. En bekijk ook eens de nieuwste aanwinsten in de BoekenBlues Shop.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00