Platenbeurs op Martiniplaza in Groningen

Datum: 30 maart 2024
Tijd: 10.00-17.00
Locatie: Groningen, Martiniplaza

Kom naar de grootste platenbeurs van het Noorden. Deze platenbeurs wordt gehouden op Martiniplaza in Groningen en vindt plaats op zaterdag 30 maart. In een prachtige zaal zullen de betere standhouders uit Nederland, België, Duitsland, Engeland aanwezig zijn. Ruim 45 verschillende Platenhandelaren zullen muziekliefhebbers uit het heel Nederland trekken.

Waaronder gespecialiseerde stands in Hardrock, Nieuwe vinyl, Singles en Normaal, stands met vinylsingles, Hoezen en vinylbenodigheden, vinyltassen, muziekshirts. Prachtige lp-kramen en enorm goede cd-stands trekken komende zaterdag naar Groningen. Je bent welkom van 10.00-16.00 uur. Prachtige platenbeurs op een prachtige locatie.

De entree bedraagt €6,-.

De organisator is Variaworld. Meer informatie vind je op Facebook.

Naar platenbeurs agenda >>>

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Wel kan ik je helpen aan leuk BoekenBlues Nieuws. Meld je hier aan. En bekijk ook eens de nieuwste aanwinsten in de BoekenBlues Shop.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00