Platenbeurs Oldies Club Neerkant

Datum: 26 mei 2024
Tijd: 11.00-17.00
Locatie: Neerkant, gemeenschapshuis De Moost

Op zondag 26 mei 2024 vindt de Platenbeurs Oldies Club Neerkant plaats. Standhouders uit Nederland, België, Duitsland en Frankrijk komen naar Neerkant om hun cd’s, singles en lp’s te verkopen. Er kan niet alleen gekocht worden op deze vermaarde beurs; er kan ook door iedereen verkocht of geruild worden.

Ben je al lang op zoek naar die ene reggae-plaat van vijf jaren geleden of zoek je eigenlijk de allereerste single van BZN of Queen? Geen nood. Een goede kans van slagen heb je op de CD- en Platenbeurs in Neerkant. Voor iedereen zit er wel iets tussen, want vrijwel elk muziekgenre is vertegenwoordigd, of het nu Rock ‘n Roll is of Hardrock, Nederlandse carnavalsschlagers of Engelse ballads. Zeldzaam of juist heel alledaags.

En het wordt een feestelijk editie. Want in juni van dit jaar bestaat Oldies Club Neerkant precies 40 jaar en vanaf de oprichting organiseren we al de bekende platenbeurzen in Neerkant. Dit is een unicum!! Onze vereniging is namelijk de oudste en meest constante organisator van platenbeurzen in Nederland. Hier zijn we uiteraard super trots op! Daarom staat dit jaar onze platenbeurs in het teken van het 40-jarig bestaan van onze verenging met speciale acties voor standhouders en bezoekers.

Oldies Club Neerkant
Naar platenbeurs agenda >>>

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Wel kan ik je helpen aan leuk BoekenBlues Nieuws. Meld je hier aan. En bekijk ook eens de nieuwste aanwinsten in de BoekenBlues Shop.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00