Platenbeurs Kalmthout

Datum: 28 januari 2023
Tijd: 12.00-18.00
Locatie: Kaltmhout, O*KA-centrum

De platenbeurs Kalmthout vindt plaats op zaterdag 28 januari. Deze platenbeurs bewijst dat een platenbeurs niet enkel voor hipsters of vijftigers met een midlifecrisis is. Iedereen draait tegenwoordig wel eens een plaat. Ga op zoek naar die gouden vondst ter aanvulling van je vinyl-collectie, een cadeau voor een vriend of kom gewoon langs om de sfeer op te snuiven.

Naast een ruim aanbod vinylplaten is er ook randanimatie voorzien. Zo zal er tijdens de platenbeurs live radio worden gemaakt. Sam Loos en verschillende gasten zorgen voor de muzikale invulling. Verwacht je aan een brede mix geselecteerd door enkele gepassioneerde muziekliefhebbers en dj’s. In ons muziekcafé kan je gezellig bijpraten en genieten van smakelijke hapjes, heerlijke speciaal bieren, koffie en andere dranken.

Meer informatie vind je op de website.

Naar platenbeurs agenda >>>

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Wel kan ik je helpen aan leuk BoekenBlues Nieuws. Meld je hier aan. En bekijk ook eens de nieuwste aanwinsten in de BoekenBlues Shop.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00