Platenbeurs in MEZZ

Datum: 3 september 2023
Tijd: 11.00-17.30
Locatie: Breda, Poppodium Mezz

Ben jij op zoek naar dat ene oude singletje of die elpee die jouw vinylcollectie eindelijk compleet maakt? Of blader je gewoon graag door bakken vinyl en cd’s? Dan moet je zondagmiddag 3 september in Mezz zijn, wanneer de grote zaal wordt omgetoverd tot één grote platenbeurs. 

Duizenden cd’s en elpees van een groot aantal aanbieders binnen verschillende stijlen, stromingen en obscure genres. Verzamelaars kunnen hier hun hart ophalen en wie weet hun slag slaan op zoek naar een lang gekoesterd collectors item. Maar ook iedereen die gewoon benieuwd is of er nog wat tussen staat en misschien met een schuin oog op zoek is naar een nieuw exemplaar van zijn oude lievelings-cd waar inmiddels toch echt te veel krassen op zitten, komt ongetwijfeld aan zijn trekken. Wij zorgen voor een dj, de koffie staat klaar en de bar is open, een gezellige middag gegarandeerd.

Meer informatie vind je op Facebook.

Naar platenbeurs agenda >>>

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Wel kan ik je helpen aan leuk BoekenBlues Nieuws. Meld je hier aan. En bekijk ook eens de nieuwste aanwinsten in de BoekenBlues Shop.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00