Platenbeurs in Hengelo

Datum: 17 maart 2024
Tijd: 11.00-16.30
Locatie: Hengelo, Metropool

De Platenbeurs Hengelo vindt plaats op zondag 17 maart in Poppodium Metropool. De platenbeurs wordt georganiseerd in samenwerking met Variaworld. Het is een enorme markt waar iedere liefhebber van tastbare geluidsdragers ruimschoots aan zijn of haar trekken komt in Hengelo. Een beurs met letterlijk duizenden lp’s, singles, cd’s, dvd’s, cassettes en merchandise in de meest uiteenlopende genres en van Abba tot ZZ Top.

De Platenbeurs is leuk voor alle verzamelaars. Maak een start met het aanleggen van een indrukwekkende collectie en heb je die al dan is onze Platenbeurs hét moment om die lang gekoesterde parel die nog ontbreekt eindelijk te vinden en eraan toe te voegen.

De entree bedraagt €5,-. Meer informatie op Facebook.

Naar platenbeurs agenda >>>

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Wel kan ik je helpen aan leuk BoekenBlues Nieuws. Meld je hier aan. En bekijk ook eens de nieuwste aanwinsten in de BoekenBlues Shop.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00