Platenbeurs en Gigposter expo in Hilversum

Datum: 2 juni 2024
Tijd: 10.00-16.00
Locatie: Hilversum, Grafisch Atelier

Op de platenbeurs en Gigposter expo in Hilversum kun je snuffelen tussen de drukpersen naar het mooiste vinyl. Een selecte groep vinylhandelaren zal tussen de drukpersen van het Grafisch Atelier hun exclusieve waar verkopen.

Tijdens de platenbeurs zijn ook gigposters te zien van ontwerper, art director en poster-artiest Jelle van Gosliga! Zijn werk maakt deel uit van de permanente collectie van Rockheim, het Nationaal Museum voor Populaire Muziek in Trondheim, Noorwegen, en het Museum für Kunst und Gewerbe in Hamburg, Duitsland. Zijn werk is tentoongesteld in Mexico-Stad (MX), Milaan (IT), Hamburg (DE), Haapsalu (EST), Barcelona (ES), Groningen (NL) en nu in Hilversum!

De Gigposters zijn te zien tot en met 14 juli in de expositiegang van het Grafisch Atelier.

Meer informatie vind je op Facebook.

Naar platenbeurs agenda >>>

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Wel kan ik je helpen aan leuk BoekenBlues Nieuws. Meld je hier aan. En bekijk ook eens de nieuwste aanwinsten in de BoekenBlues Shop.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00