Vijfde platen- en cdbeurs van de Kieldrechtse Verzamelaarsvrienden

Datum: 8 september 2024
Tijd: 9.00-15.00
Locatie: Kieldrecht, OC Ermenrike

De platen- en cdbeurs van de Kieldrechtse Verzamelaarsvrienden vindt voor de vijfde plaats en wel op 8 september.

Hou je van muziek? Of ben je een verwoed verzamelaar van vinyl? Kom dan een langs op de vijfde platen- en cdbeurs van de Kieldrechtse Verzamelaarsvrienden. Wil je de nieuwste Katy Perry? Hou je van jazz of rockabilly? Loop je storm voor betere werk van The Rolling Stones? Of swingen je heupen op de zwoele reggaebeats van Bob Marley? Verkies je Vlaamse schlagers of ga je voor het stevige werk van Metallica? Op de vijfde  platen- en cdbeurs vind je zeker iets naar je zin.

Kom snuffelen in de bakken met massa’s elpees, cd’s, maxi’s en singles. Pop, rock, metal, house, techno, disco, jazz, new wave, popcorn, piratenhits, rock & roll, dance, Nederlandstalig, oldies,… noem maar op. Van spotgoedkoop tot collectoritems! Het is er allemaal.

Zondag 8 september van 9 tot 15 u in OC Ermenrike, Tuinwijkstraat 66, 9130 Kieldrecht. Inkom: € 2.

De Kieldrechtse Verzamelaarsvrienden is een verzamelclub die al sinds 1973 actief is. Ze organiseren allerlei beurzen. Dit keer dus een platenbeurs.  De beurs opent om 9 uur en sluit de deuren omstreeks 15 uur. Meer informatie vind je op Facebook.

platenbeurs
Naar platenbeurs agenda >>>

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Wel kan ik je helpen aan leuk BoekenBlues Nieuws. Meld je hier aan. En bekijk ook eens de nieuwste aanwinsten in de BoekenBlues Shop.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00