Platen- en cdbeurs in Weert

Datum: 10 december 2023
Tijd: 10.00-16.30
Locatie: Weert, Buurtcentrum Moesel

Op zondag 10 december organiseert Los Perros voor de 6e maal een platen en cd beurs in Buurtcentrum Moesel in Weert. Er zijn wederom weer veel enthousiaste verkopers aanwezig die hun ruime aanbod aan vinyl en cd’s aanbieden.

Ruim 125 meter aan tafels zijn aanwezig en deze zijn al maanden uitverkocht omdat de beurs in Weert een geliefde plek is onder de verkopers. Door de ruime opzet kunnen de bezoekers zich gemakkelijk verplaatsen langs de standhouders. De DJ Yuppe Fish zal deze gezellige dag opluisteren met zijn geweldige muziek.

Rondom het Buurtcentrum Moesel is er voldoende parkeergelegenheid. Voor de bezoekers die met het openbaar vervoer willen komen is het eenvoudig want het treinstation ligt op 1 kilometer van het Buurtcentrum. Deuren gaan open om 11.00 uur en sluiten om 16.30 uur. Meer informatie vind je op de website van Los Perros.

Naar platenbeurs agenda >>>

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Wel kan ik je helpen aan leuk BoekenBlues Nieuws. Meld je hier aan. En bekijk ook eens de nieuwste aanwinsten in de BoekenBlues Shop.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00