Platen en cdbeurs in Drachten

Datum: 26 mei 2024
Tijd: 11.00-17.00
Locatie: Drachten, Iduna

Kom naar de platen en cdbeurs in Drachten. Poppodium Iduna verandert in een heuse platen- en cdmarkt. Gratis toegankelijk! Al jaren zijn er geen platenzaken meer in Drachten aanwezig, maar maak je nu maar vast klaar om een middagje te snuffelen tussen duizenden lp’s, cd’s en singles.

Of je nou net begint met het aanleggen van je verzameling of al een behoorlijke berg collectors items in je kast hebt staan: je vindt altijd wat van je gading. Uiteraard zorgen we voor een DJ die deze middag de fijnste plaatjes gaat draaien!

Kortom: een walhalla voor muziekliefhebbers die regelmatig graag een plaatje of cd’tje opzetten en lekker door de bakken willen snuffelen! Big Bad Wolf records is de organisator. Check de Facebook-pagina.

Naar platenbeurs agenda >>>

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Wel kan ik je helpen aan leuk BoekenBlues Nieuws. Meld je hier aan. En bekijk ook eens de nieuwste aanwinsten in de BoekenBlues Shop.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00