Platen- en cdbeurs in Brugge

Datum: 21 april 2024
Tijd: 10.00-17.00
Locatie: Brugge, Boudewijn Seapark

De platen- en cdbeurs in Brugge vindt plaats op 21april. Dan worden verzamelaars en koopjesjagers van muziek verwacht in het Boudewijn Seapark te Brugge. Muziekdealers uit België, Nederland, Duitsland en Engeland staan dan paraat voor de grootste Platenbeurs van Brugge en omstreken. (Voorheen in de Beurshalle te Brugge). De zaal zal opnieuw gezellig worden aangekleed met wanden en halogeenverlichting.

Cd’s, vinyl en allerhande muziek memorabilia worden zoals steeds uitgestald over ruim 300 lopende meter! De nadruk ligt op verzamelobjecten, maar ook de gewone muziekliefhebber kan er zijn slag slaan door het enorme aanbod van goedkope elpees, singels en cd’s.. Gratis parking voor alle bezoekers. Vip toegang vanaf 9 uur.

Meer informatie vind je op Facebook.

Naar platenbeurs agenda >>>

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Wel kan ik je helpen aan leuk BoekenBlues Nieuws. Meld je hier aan. En bekijk ook eens de nieuwste aanwinsten in de BoekenBlues Shop.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00