Platen en cd beurs Gent

Datum: 3 maart 2024
Tijd: 10.00-17.00
Locatie: Gent, ICC

Op platen en cd beurs Gent kunnen verzamelaars en koopjesjagers terecht in het ICC in Gent. Muziekdealers uit België, Nederland, Duitsland en Engeland staan dan paraat voor deze platenbeurs. The place to be ….!!!

Hetzelfde aanbod op een veel grotere oppervlakte. Met een veilig en gezellig gevoel een beurs bezoeken.

 De beurs brengt meer dan 125 verkopers uit binnen- en buitenland en dit over zo’n 600 lopende meter op een oppervlakte van 4750 m² … een uniek evenement voor de muziekliefhebber! De meeste standhouders komen van over de landsgrenzen. De nadruk ligt op verzamelobjecten (vinylplaten, cd’s, promomateriaal, fanclubmemorabilia, posters, soundtracks en nog véél meer), maar ook de gewone muziekliefhebber kan er zijn slag slaan door het enorme aanbod van goedkope elpees, singels, cd’s en dvd’s.

Elke muziekliefhebber zal er zeker zijn slag slaan. De platenbeurzen zijn immers de kans om voor een prikje platen en cd’s op de kop te tikken. Je kunt er terecht voor een brede en gezonde mix van alle muziekgenres: techno – rock – house – pop – indie – soul – disco – metal – funk – d&b hiphop – dance… Maar ook de crate digger die meer zoekt kan er de knapste verzamelstukken of net die onvindbare LP boven water halen.

Meer informatie vind je op Facebook.

Naar platenbeurs agenda >>>

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Wel kan ik je helpen aan leuk BoekenBlues Nieuws. Meld je hier aan. En bekijk ook eens de nieuwste aanwinsten in de BoekenBlues Shop.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00