Platen & CD Beurs in de RAI te Amsterdam

Datum: 20 januari 2024
Tijd: 10.00-17.00
Locatie: Amsterdam, RAI

Kom naar de Platen & CD Beurs in de RAI te Amsterdam. Dé beurs voor alle platenverzamelaars, Dj‘s, popfanaten, en cd-liefhebbers. Vinyl platen zijn weer ongekend populair en alle muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een nieuwe editie van deze beurs, waar gespecialiseerde standhouders uit heel Europa elpees, singles, maxisingles en cd‘s aanbieden.

Deze platenbeurs vindt plaats in de Europa Foyer van de RAI: een prachtig ingerichte zaal met een eigen bruin café. De perfecte plek voor een gezellige ontmoeting van verzamelaars, fans en experts, waar ze zich te buiten kunnen gaan aan de duizenden platen en cd‘s in alle muzikale genres: van rock & roll tot heavy metal, van punk tot jazz en van nederpop tot hiphop.

De Platen & CD Beurs in de RAI te Amsterdam vindt plaats van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang bedraagt 10 euro. Kinderen onder de 15 jaar hebben gratis toegang. Kijk voor meer informatie op de website.

Naar platenbeurs agenda >>>

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Wel kan ik je helpen aan leuk BoekenBlues Nieuws. Meld je hier aan. En bekijk ook eens de nieuwste aanwinsten in de BoekenBlues Shop.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00