Lierse cd- en platenbeurs

Datum: 10 maart 2024
Tijd: 10.00-17.00
Locatie: Lier, De Lispenaar

De Lierse cd- en platenbeurs plaats vindt op zondag 10 maart plaats in De Lispenaar. Verdeeld over 2 zalen zullen ruim 30 standhouders, over meer dan 100 lopende meter, een groot en gevarieerd muziekaanbod brengen. De nadruk ligt op de eerste plaats op vinyl, met name lp’s en 45t-singles. De meest uitgebreide muziekgenres kan je hier vinden: rock en hardrock, Nederlandstalig, pop, reggae, jazz, funk, new wave, soundtracks, rockabilly, dance, 60’s tot 80’s, kleinkunst, plaatjes voor de jukebox, en noem maar op.

Ook de cd-liefhebber zal trouwens niet in de kou komen te staan, want er is een overweldigend aanbod van cd’s in quasi alle mogelijke genres beschikbaar. Toffe sfeer, democratische prijzen, en steeds een aanrader voor de muziekliefhebbers en platenverzamelaars.

De Lispenaar is gelegen aan de Voetbalstraat 23 in Lier, tegenover de hoofdingang van het stadion van Lierse. Gratis parking is meer dan voldoende aanwezig. De entree bedraagt €4,-. Meer info staat op Facebook.

Naar platenbeurs agenda >>>

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Wel kan ik je helpen aan leuk BoekenBlues Nieuws. Meld je hier aan. En bekijk ook eens de nieuwste aanwinsten in de BoekenBlues Shop.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00