Internationale CD- en Platenbeurs

Datum: 29 mei 2022
Tijd: 11.00-16.30
Locatie: Neerkant, gemeenschapshuis De Moost

Kom naar de Internationale CD- en Platenbeurs in Neerkant. Oldies Club Neerkant organiseert al jaren platenbeurzen in Neerkant, die elke keer weer druk bezocht worden door muziekliefhebbers uit de wijde omgeving. Op 29 mei 2022 is het weer zover.

Dan komen weer vele standhouders uit Nederland, België, Duitsland en Frankrijk naar Neerkant om hun cd’s, singles en Lp’s op de tientallen tafels uit te stallen. Er kan niet alleen gekocht worden op deze vermaarde beurs; er kan ook door iedereen verkocht of geruild worden.

Ben je al lang op zoek naar die ene reggae-plaat van vijf jaren geleden of zoek je eigenlijk de allereerste single van BZN of Queen? Geen nood. Een goede kans van slagen heb je op de CD- en Platenbeurs in Neerkant. Voor iedereen zit er wel iets tussen, want vrijwel elk muziekgenre is vertegenwoordigd, of het nu Rock ‘n Roll is of Hardrock, Nederlandse carnavalsschlagers of Engelse ballads. Zeldzaam of juist heel alledaags.

De zaal gaat open om 11.00 uur en dan kunt U snuffelen tussen meer dan 95.000 tweedehandse CD’s, DVD’s, (vinyl-)singles en lp’s. De zaal is open tot 17.00 uur en de entree is geheel gratis. We hebben de beschikking over verschillende zalen. Wilt U meer informatie over deze beurs, neem dan contact op met Oldies Club Neerkant.

Meer informatie vind je op de website van Oldies Club Neerkant en op Facebook.

Naar platenbeurs agenda >>>

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Wel kan ik je helpen aan leuk BoekenBlues Nieuws. Meld je hier aan. En bekijk ook eens de nieuwste aanwinsten in de BoekenBlues Shop.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00