Heerlijcke Vintage

Datum: 30 april 2022
Tijd: 21.00-24.00
Locatie: Gelselaar, Café-Restaurant Florijn

Een weekend lang Heerlijcke Vintage, Vinyl, Design, Dansen en Eten in Gelselaar.Deze 10de editie start Heerlijcke Vintage met een feestje op zaterdag 30 april.

Rita kookt een heerlijcke Vintage Maaltijd voor deze gelegenheid. Zaterdag 30 april kan je vanaf 18.30 aanschuiven in het gezellige authentieke café Florijn in Gelselaar. En vanaf 21.00 uur is er Dansen op Vinyl. Op de singles en elpees van vroeger. Alle oude danshits van toen komen weer voorbij. En het leuke is: je kan ze nog kopen ook. Er zal een uitgebreide vinyl collectie zijn. Volop vinyl om te dansen en herinneringen op te halen met muziek uit de reurige 60’er 70’er & 80’er jaren. ‘Dans je de hele nacht met mij’ of ‘Lets dance’?

Meer informatie vind je op Facebook.

Naar platenbeurs agenda >>>

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Wel kan ik je helpen aan leuk BoekenBlues Nieuws. Meld je hier aan. En bekijk ook eens de nieuwste aanwinsten in de BoekenBlues Shop.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00