Haarlem Vinyl Festival 

Datum: 28 september 2024
Tijd: 10.00-17.00
Locatie: Haarlem, De Dreef

Het Haarlem Vinyl Festival is een meerdaags festival dat volledig in het teken staat van de vinylcultuur. Natuurlijk is er ook onder een echte platenbeurs. RecordPlanet, organisator van ’s werelds grootste platenbeurs, slaat twee dagen lang de handen ineen met Haarlem Vinyl Festival om vinylliefhebbers en crate diggers te voorzien van eindeloze mogelijkheden om rond te snuffelen.

Dompel je op zaterdag 28 september & 29 september onder in het historische centrum van Haarlem, waar heel veel vinylstands je opwachten. Verken de architectonische schoonheid en geniet van de culinaire hoogstandjes van de stad terwijl je op zoek gaat naar dat perfecte juweeltje om je platencollectie compleet te maken. En het beste is: je hoeft geen entree te betalen, zodat je je zuurverdiende euro’s kunt uitgeven aan de plaat waar je al zo lang naar op zoek bent.

Meer informatie op Haarlem Vinyl Festival en op de site van Record Planet

Naar platenbeurs agenda >>>

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Wel kan ik je helpen aan leuk BoekenBlues Nieuws. Meld je hier aan. En bekijk ook eens de nieuwste aanwinsten in de BoekenBlues Shop.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00