Good Music Vinyl Market

Datum: 3 maart 2024
Tijd: 12.00-18.00
Locatie: Den Bosch, World Skate Center

Op zondag 3 maart strijkt de Good Music Vinyl Market neer in het World Skate Center in Den Bosch. Bevriende platenwinkels en -labels met een oor en oog voor kwaliteitsmuziek, nemen hun beste platen mee voor de beste prijzen. We nodigen strictly vinyl dj’s uit voor lazy afternoon sets. Kortom; een chille hangout waar je nieuwe platen scoort, achterover hangt, niets hoeft en een lekker speciaalbiertje drinkt.

De Good Music Vinyl Market is een platenmarkt die een ode brengt aan een van de mooiste dingen aller tijden: vinyl. Of je nu een doorgewinterde vinylverzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar die ene speciale plaat, deze markt is de ultieme bestemming voor muziekliefhebbers van alle leeftijden. De GMVM heeft de afgelopen jaren een sterke naam opgebouwd in de vinylindustrie en na tientallen succesvolle edities in Amsterdam is het nu tijd voor een editie in het World Skate Center in Den Bosch.

De GMVM is een intieme markt waar alles draait om good music en good vibes.
Meer informatie op Facebook.

Naar platenbeurs agenda >>>

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Wel kan ik je helpen aan leuk BoekenBlues Nieuws. Meld je hier aan. En bekijk ook eens de nieuwste aanwinsten in de BoekenBlues Shop.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00