CD- & Platenbeurs Lichtaart

Datum: 20 november 2022
Tijd: 10.00-17.00
Locatie: Lichtaart, Ligahof

Op zondag 20 november 2022 vindt in het Ligahof te Lichtaart de platen- en cd-beurs plaats. Deze beurs is zeker en vast een aanrader voor de verzamelaars en muziekliefhebbers uit de wijde regio.
Een 35-tal standhouders zal over meer dan 130 lopende meter een groot en gevarieerd muziekaanbod aanbieden.

De nadruk ligt op de eerste plaats op vinyl, met name lp’s en 45t-singles. De meest uitgebreide muziekgenres kan je hier vinden: rock en hardrock, Nederlandstalig, pop, reggae, jazz, funk, new wave, soundtracks, rockabilly, dance, 60’s tot 80’s, kleinkunst, plaatjes voor de juke-box, en noem maar op. Als het op vinyl is uitgebracht, is de kans reëel dat je het er gaat aantreffen.

Ook de cd-liefhebber zal niet in de kou komen te staan, want er is een groot aanbod aan cd’s. Ook op dit formaat zullen de meeste muziekgenres vertegenwoordigd zijn.

Naast het mooie aanbod wordt gestreefd naar een gezellige en gemoedelijke sfeer. Je loopt er ongetwijfeld collega-verzamelaars en muziekliefhebbers tegen het lijf, waarmee je je nieuwe aanwinsten kunt bespreken. En voor de pintjes en andere drankjes staat Murgesti VZW in.

Iedereen is welkom vanaf 10u, inkom bedraagt 4 euro per persoon. En vroege vogels die zo lang niet kunnen wachten, kunnen voor een beperkte meerprijs al vanaf 9.20u op platenjacht gaan…

Kinderen tot 12 jaar mogen trouwens gratis binnen, kwestie dat ze al op jonge leeftijd door vinyl geïnspireerd kunnen worden. Meer informatie vind je op Facebook.

Naar platenbeurs agenda >>>

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Wel kan ik je helpen aan leuk BoekenBlues Nieuws. Meld je hier aan. En bekijk ook eens de nieuwste aanwinsten in de BoekenBlues Shop.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00