CD- en Platenbeurs in Kortrijk

Datum: 14 januari 2024
Tijd: 10.00-17.00
Locatie: Kortrijk, XPO

Verzamelaars en koopjesjagers van muziek kunnen naar de CD- en Platenbeurs in Kortrijk in de XPO. Muziekdealers uit België, Nederland, Duitsland en Engeland staan dan paraat voor de platenbeurs van KDX. The place to be ….!!!

Elke muziekliefhebber zal er zeker zijn slag slaan. De platenbeurzen zijn immers de kans om voor een prikje platen en cd’s op de kop te tikken. Je kunt er terecht voor een brede en gezonde mix van alle muziekgenres: techno – rock – house – pop – indie – soul – disco – metal – funk – r&b hiphop – dance… Maar ook de crate digger die meer zoekt kan er de knapste verzamelstukken of net die onvindbare LP boven water halen. VIP toegang vanaf 9 uur.

De toegang bedraagt €6,-.

Meer informatie vind je op de website van Dipro.

Naar platenbeurs agenda >>>

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Wel kan ik je helpen aan leuk BoekenBlues Nieuws. Meld je hier aan. En bekijk ook eens de nieuwste aanwinsten in de BoekenBlues Shop.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00