Boeken- en platenmarkt in Willemstad

Datum: 19 mei 2024
Tijd: 10.00-17.00
Locatie: Willemstad, Voorstraat

Op 1ste Pinksterdag, dit jaar op zondag 19 mei, organiseren kun je de boeken- en platenmarkt in Willemstad (Noord-Brabant). Op de Voorstraat in de historische vesting van Willemstad kun je dan de hele dag rondstruinen langs kraampjes met tweedehands boeken en platen. Zowel voor verzamelaars als voor koopjesjagers is er volop keuze.

De boeken- en platenverkopers uit het hele land bieden onder andere aan: Nederlandse en buitenlandse literatuur, kinderboeken, strips, thrillers, kunstboeken, biografieën, kookboeken, geschiedenisboeken, (streek)romans, topografie, enz.

Ook dit jaar haakt de markt aan bij de Ibiza-markt. Deze lifestyle-markt wordt gehouden, ook op 1ste Pinksterdag, op het Havenhoofd, net buiten de vesting.

Meer informatie vind je op de website van Louis Tinner.

Naar platenbeurs agenda >>>

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Wel kan ik je helpen aan leuk BoekenBlues Nieuws. Meld je hier aan. En bekijk ook eens de nieuwste aanwinsten in de BoekenBlues Shop.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00