Boeken- en platenbeurs in Middelbeers

Datum: 20 januari 2024
Tijd: 10.00-16.00
Locatie: Middelbeers, Oude Kerkje

Het is 22ste boeken- en platenbeurs in Middelbeers. In het weekend van 20 en 21 januari 2024 vindt het jaarlijkse Boeken- platen-,cd- en dvd beurs plaats in het Oude Kerkje. De koffiecorner mag natuurlijk niet ontbreken. De opbrengst van deze beurs is volledig bestemd voor het onderhoud en de instandhouding van dit prachtige monument.

Er zijn veel mensen die het kerkje een warm hart toedragen door boeken te schenken aan het kerkje of door dit weekend ons kerkje te bezoeken en hun boekenkast aan te vullen. Op zaterdag en zondag is het kerkje open van 10.00 uur tot 16.00 uur. Onze beurs wordt op zaterdagavond weer aangevuld met nieuwe voorraad zodat we zondag weer een volle kerk hebben. De boeken worden gesorteerd in diverse onderwerpen, zodat de bezoeker door middel van bordjes aan de muur kan zien waar een bepaald onderwerp te vinden is. De onderwerpen zijn: romans, kinderboeken, pockets, studie, levensbeschouwing, natuur, dieren, specials, kunst, reizen, sport en spel, vreemde talen. De muziekafdeling wordt gesplitst in klassiek en populair.

Het Oude Kerkje is voor de boekenbeurs op zaterdag en zondag open van 10 tot 16 uur. De entree is €2,50 (t.b.v. instandhouding van het monument), kinderen gratis.

Meer informatie vind je op de website van het Oude Kerkje en op Facebook

Naar platenbeurs agenda >>>

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Wel kan ik je helpen aan leuk BoekenBlues Nieuws. Meld je hier aan. En bekijk ook eens de nieuwste aanwinsten in de BoekenBlues Shop.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00