BEAT-MEET 2024 in Leiden

Datum: 7 april 2024
Tijd: 11.00 - 16.00
Locatie: Leiden, Scheltema

BEAT-MEET 2024 in Leiden is een Beatlesbeurs voor fans en verzamelaars van Beatles met lp’s, singles, cd’s, dvd’s, boeken en meer.

Op deze Beatlesbeurs kunnen fans, liefhebbers en verzamelaars lekker snuffelen tussen al dat Beatles materiaal dat te kijk, te koop of te ruil is.

The Beatles zijn al meer dan 50 jaar “uit elkaar”, maar nog steeds houdt hun muziek miljoenen over de hele wereld bezig en zijn de verkopen van hun oude platen (cd’s) gigantisch. Elk jaar gaan er wereldwijd nog miljoenen over de toonbank !! En ook in de download lijsten staan de Beatles in de hoogste regionen! De muziek van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison & Ringo Starr mag ondertussen “klassiek” genoemd worden. Het nummer “Yesterday” werd zelfs verkozen tot “song van de (twintigste) eeuw”.

Bezoekers kunnen tevens Beatles platen of memorabilia meenemen om te ruilen/verkopen of vrijblijvend te laten taxeren. Deze dag wordt georganiseerd door Franck Leenheer in samenwerking met www.beatlesfanclub.nl, de best bezochte Nederlandstalige Beatles website.

BEAT-MEET 2024 in Leiden is open van 11.00-16.00 uur. De entree bedraag €7,-. Voor meer informatie: beatlesfanclub.nl

Naar platenbeurs agenda >>>

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Wel kan ik je helpen aan leuk BoekenBlues Nieuws. Meld je hier aan. En heb je geen zin om op pad te gaan. Dan kun je natuurlijk ook tweedehands vinyl scoren in de BoekenBlues Shop. Bekijk hieronder de zes nieuwste aanwinsten.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00