58th Mega Record & CD Fair ‘s-Hertogenbosch

Datum: 12 april 2024
Tijd: 07.00-17.00
Locatie: Den Bosch, Brabanthallen

Op de 58th Mega Record & CD Fair ‘s-Hertogenbosch vind je dealers uit alle hoeken van de wereld, uit de VS, Zuid-Afrika, Mexico, Brazilië, Japan, Zuid-Korea en alle Europese landen. Samen vullen ze meer dan 16.000 vierkante meter. De genres die te koop zijn op een oppervlakte ter grootte van bijna twee voetbalvelden zijn in gelijke hoeveelheid aanwezig.

Krautrock, Speed metal, Prog. Nederbeat, Zuid-Afrikaanse jazz, Kaapverdische folk, noem maar op. Als er een plaat is die je zoekt, is de kans groot dat hij hier in een van onze 550 kramen te vinden is. Wij zijn ‘s werelds onbetwiste grootste platenbeurs met een bezoekersaantal dat zijn weerga niet kent. Maar RecordPlanet is meer dan alleen de grootste platenbeurs ter wereld. Het is een plek waar mensen elkaar ontmoeten, met elkaar in contact komen en hun liefde en passie voor muziek en vinyl delen, we hebben een veiling, exposities, signeer- en luistersessies, boekpresentaties en live optredens.

Wij zijn een Vinyl Walhalla. Dit is Heilige Grond 😉!

Koop je ticket in de online voorverkoop en bespaar tijd en geld door niet in de rij te staan voor de kassa. Kinderen tot en met 15 jaar hebben (onder begeleiding van een volwassene) gratis toegang.

Tickets: https://recordplanet.eventgoose.com/

Vergeet niet genoeg cash mee te nemen want veel exposanten hebben geen betaalautomaat.

Voor meer informatie over deze en onze andere beurzen kun je terecht op onze website www.recordplanet.nl of volg ons op FacebookInstagram of YouTube.

Naar platenbeurs agenda >>>

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Wel kan ik je helpen aan leuk BoekenBlues Nieuws. Meld je hier aan. En bekijk ook eens de nieuwste aanwinsten in de BoekenBlues Shop.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00