57ste Mega Platen & CD Beurs in de Brabanthallen

Datum: 12 november 2023
Tijd: 10.00-17.00
Locatie: Den Bosch, Brabanthallen

De 57ste Mega Platen & CD Beurs vindt plaats op 12 & 13 november 2022. Een vinyl Walhalla op heilige grond, dat is de Mega Record & CD Fair. Al meer dan 25 jaar met duizenden bezoekers de grootste platenbeurs ter wereld.

Dit najaar is er een veiling door Omega Auctions UK en de vaste expositie tijdens dit evenement is ditmaal gecureerd door DiscoPatrick en besteedt aandacht aan de geschiedenis van disco onder de noemer 50 jaar Disco Fever.

Tweemaal per jaar komen kopers en verkopers van over de hele wereld naar de Mega Record & CD Fair voor de meest uitgebreide vinyl- en cd-collecties. Ieders muziekhart gaat sneller kloppen bij het zien van de honderden stands vol platen. Op een oppervlakte van twee voetbalvelden vind je namelijk alle genres: van pop tot heavy metal, van Afrikaanse jazz tot Kaapverdische folk.
Meer informatie vind je op de website van Record Planet.

Mega Platen & CD Beurs

Naar platenbeurs agenda >>>

Check altijd bij de organisator van de platenbeurs (dus niet bij mij) of de beurs echt doorgaat! Ook andere vragen over de platenbeurs, dien je aan de organisator van die platenbeurs te stellen. Ik kan je niet verder helpen!

Wel kan ik je helpen aan leuk BoekenBlues Nieuws. Meld je hier aan. En bekijk ook eens de nieuwste aanwinsten in de BoekenBlues Shop.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00