Boeken- en platenmarkt in de Lutherse kerk

Datum: 29 juni 2024
Tijd: 10.00-15.00
Locatie: Ede, Lutherse kerk
Bezoek de boeken- en platenmarkt in de Lutherse kerk in Ede. Met veel tweedehands boeken, cd’s en vinyl. De sortering boeken omvat verschillende onderwerpen zoals romans, geschiedenis, toerisme, religie, muziek, voedsel en sport. Er zijn ook veel kinderboeken. De opbrengst van deze boekenmarkt wordt gebruikt voor het onderhoud van het historische kerkgebouw. Je bent van […]

Platenbeurs in Amstelveen

Datum: 14 juli 2024
Tijd: 10.00-17.00
Locatie: Amstelveen, Stadhuisplein

De platenbeurs in Amstelveen vind plaats op het Stadshuisplein. Je vindt er 120 meter aan lp's, singles, cd’s, posters en nog veel meer.
Collectors item en koopjes in allerlei muziekgenres.De entree is gratis. Meer informatie vind je op Facebook.

Jaarlijkse kofferbakmarkt van Vereniging”De Weergever”

Datum: 27 juli 2024
Tijd: 9.00-16.00
Locatie: Amsterdam, Zamenhofstraat 116c

Bezoek de jaarlijkse kofferbakmarkt van Vereniging "De Weergever. De Weergever is de vereniging van verzamelaars van 78-toerenplaten, oude en antieke weergave- en opname-apparatuur. Op de kofferbakmarkt dus veel 78-toerenplaten, vinylplaten en oude platenspelers.Meer informatie op de website van De Weergever.

Boeken en platengracht in Amsterdam

Datum: 16 juni 2024
Tijd: 12.00-18.00
Locatie: Amsterdam, Spuibuurt

Aankomende zondag is er weer het Spuibuurt Straatfeest met boeken- en platengracht. Tussen Heisteeg en Raamsteeg vindt dan ook de boeken en platengracht plaats.Meer informatie op Facebook.

Platenbeurs De Spot

Datum: 29 september 2024
Tijd: 12.00-18.00
Locatie: Middelburg, De Spot

Kom naar de platenbeurs De Spot in Middelburg. Deze vinylmarkt vindt voor de allereerste keer plaats. Op deze platenbeurs kunnen platenaanbieders van overal hun beste lp's en cd's meenemen. Zoek je dat ene oude singletje om je collectie compleet te maken? Of blader je graag door bakken vol muziek? Op zondag 29 september is De Spot de place to be.

Ontdek duizenden cd's en elpees in diverse stijlen, stromingen en obscure genres. Of je nu op jacht bent naar zeldzame klassiekers of de nieuwste releases wilt verkennen, deze beurs heeft voor elk wat wils. Verzamelaars kunnen hier hun hart ophalen en wellicht een lang gekoesterd collectors item scoren.Geniet van een warm kopje koffie tussendoor het platensnuffelen of drink een koud biertje aan de bar. Als je een muziekliefhebber bent met een passie voor vinyl en cd's, mag je deze Platenbeurs niet missen!

Meer informatie op Facebook.

Platenbeurs in de Roos in Deurne

Datum: 30 juni 2024
Tijd: 11.00-17.00
Locatie: Deurne, De Roos

Voor de allereerste keer kun je de platenbeurs in de Roos in Deurne bezoeken. Kom snuffelen door meters vinyl en cd's.De Roos is een plaats voor en door jongeren uit Deurne. Regelmatig treden er live bands op en worden er leuke activiteiten georganiseerd, zoals deze platenbeurs. Meer informatie vind je op Facebook.

Platenbeurs Cuijk

Datum: 9 juni 2024
Tijd: 10.00-16.00
Locatie: Cuijk, Oude bieb

De platenbeurs Cuijk vindt plaats op 9 juni. Op de ze platenbeurs vind je ruim 2000 elpees en singeltjes klaar in elk genre. Van Nederlandstalig tot Klassiek. Van Pop tot instrumentaal. Van Kinderplaten tot Duitse muziek. Alles is zoveel mogelijk al gesorteerd. Ook platenopbergsystemen zijn te koop. Koffertjes en staande opbergsystemen.De platenbeurs wordt georganiseerd door de carnavalsvereniging Prinsen – en Adjudantenclub van de Nölers. Meer informatie vind je op DTV Nieuws

Vinylbeurs in Terneuzen

Datum: 22 juni 2024
Tijd: 12.00-17.00
Locatie: Terneuzen, Porgy en Bess

Op zaterdag 22 juni strijkt de vinylbeurs in Terneuzen neer in Porgy en Bess. Kom gezellig struinen tussen de Lp’s, singles en Cd’s onder het genot van een bakje koffie of iets dergelijks.Gratis entree. Meer informatie vind je op Facebook.

Plaatbazaar in Gent

Datum: 2 juni 2024
Tijd: 12.00-17.00
Locatie: Gent, Bar Bricolage

Strek de vingers en spits de oren, op zondag 2 juni gaan we weer platen graaien op Plaatbazaar in Gent!
Vinyl- en dj-collectief Tweeden Asem nodigt verzamelaars en muziekfanaten uit voor een muzikale schattenjacht op Bar Bricolage. Duik in de talloze bakken vol platen en ander moois. En blijf gerust hangen: Bar Bricolage serveert overheerlijke pizza’s en cocktails in de tuin. Kom gezellig langs, je bent van harte welkom.Meer informatie op Facebook.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00