Something

Vandaag is het exact 53 jaar geleden dat Abbey Road van The Beatles verscheen. Daarom een verjaardagscadeautje van mijn held James Brown die Something zingt.

Something van James Brown

Ik ben niet een echte Beatles fan, dus deze verjaardag van Abbey Road doet me niet zo veel. Maar er is één nummer dat ik te gek vind en dat is Something en wel in de uitvoering van James Brown uit 1973. Brown zette het op de B-kant van de single Think. De track Something is een van de meest gecoverde Beatles-nummers ooit, maar de favoriete versie van de schrijver van het nummer George Harrison was die van The Godfather of Soul.

Frank Sinatra, who sings it with his “Stick around, Jack,” says “Something” is the greatest love song of all time. He used to say it was the greatest love song of the year. Then the decade. So what he’s saying now is very nice… My personal favorite is the version by James Brown. It was one of his B-sides. I have it on my jukebox at home. It’s absolutely brilliant.

Meer van The Godfather Of Soul

Hou je net als ik van de muziek van James Brown, check dan de laatste boeken, platen en andere items van deze soul held.

Bronnen: Superseventies, Wikipedia

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00