Road Crew: Eerbetoon aan de roadies

Road Crew is een lekkere track van de Amerikaanse van de Amerikaanse band Mike and the Moonpies. Niet alleen het nummer is ‘lekker’, maar ook de bijbehorende clip is aangenaam kijkplezier.

Texas Honky Tonk

Mike and the Moonpies is een Amerikaanse country en Americana band afkomstig uit Austin, Texas. De band is opgericht in 2007 en niet echt bekend buiten de VS. De muziek van Mike and the Moonpies wordt door de muziekmagazine Rolling Stone omschreven als Texas honky tonk en op New Hill Billy wordt de muziek betiteld als ‘Blue collar honky tonk heroes from Austin Texas. The working man’s working band’.

Road Crew

Het nummer Road Crew is een eerbetoon aan de helden van ieder concert: de roadies. De mensen die het licht, het geluid en de catering verzorgen. Zij die zich in het zweet werken om van iedere optreden weer een fantastisch feestje te maken. Het nummer Road Crew is de single van het album Steak Night at the Prairie Rose.

Check de website van Mike and the Moonpies.

Meer lekkere muziek

Hou je van lekkere muziek, neem dan eens een kijkje in de BoekenBlues Shop. Hieronder vind je 3 vinylplaten met heerlijke muziek.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00