Het ultieme Halloween nummer: Monster Walk

Monster Walk is hét perfecte nummer voor Halloween. Lekker eng, met een supergriezelige intro. Het is een nummer van Rhythm ‘N’ Blues Classical Funk Band.

George Semper

The Rhythm ‘N’ Blues Classical Funk Band was eigenlijk geen band, maar de schuilnaam van multi-instrumentalist George Semper. Hij kwam oorspronkelijk uit Trinidad en verhuisde naar San Diego. Semper was een duizendpoot. Zo was hij een echte businessman, eigenaar van een nachtclub op Broadway en diverse platenmaatschappijen. Ook was het een muzikaal mens en begon zijn carrière als leider van The Kingsmen. Dat was een Californische rock & soul groep. Daarnaast was hij manager van van Brenton Wood, The Total Experience en Wattstax. Semper was bovendien een held op de orgel en een innovator op het Hammond B3 orgel.

Monster Walk

Monster Walk

In 1971 verscheen Monster Walk. Semper zette dit nummer samen met Swamp Dogg op de plaat. Monster Walk bestaat uit twee delen en het tweede deel is het allerengst. Niet alleen door dat gegil, maar ook door dat gemene orgeltje. Echte muziek voor Halloween. Luister zelf maar.

Meer steengoeie muziek

Wil je meer van George Smeoer weten. Check dan zijn Facebook pagina. Hou je van Halloween en van soul? Luister dan naar een heel veel Halloween nummers op Soul Music Songs. En ben je gek op steengoeie muziek? Neem dan een kijkje in de webshop van Boekenblues. Hieronder vind je de laatste 6 items die ik te koop aanbiedt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00