God’s Got Everything You Need

God’s Got Everything You Need ! Volgens Mildred Clark and The Melody-Aires is God alles wat je nodig hebt. Dus niet mopperen over inflatie, tekorten, dure benzine en wat nog meer. Dat is niet nodig want God’s Got Everything You Need.

Mildred Clark and The Melody-Aires

Mildred Clark kwam oorspronkelijk uit Kansas City, Kansas. Clark was een van de beste vrouwelijke gospelvocalisten ooit. De groep werd in 1958 opgericht en heette oorspronkelijk bekend als The Kansas City Melodyaires, zonder Mildred’s dochters en met enkele mannelijke groepsleden. De groep werd vervolgens in de jaren ’60 een vrouwelijke groep en groep werd bekend als Mildred Clark And The Melody-aires en bestond toen uit Mildred zelf en haar drie dochters Barbara, Saundra en Maryetta.

God’s Got Everything You Need

God’s Got Everything You Need: Niet iedereen zal het eens zijn met de boodschap die Clark verkondigt, maar ze doet het wel op een prachtige manier. Vol overgave gezongen, een gitaarlijntje dat er tussendoor fliedert en die hemelse stemmen van The Melody-Aires. Wat een te gek gospel nummer. Zet het volume voluit en luister.

Meer Gospel Muziek

Ik ben de fan van gospelmuziek. Gospel met koren en solo gospel artiesten. Gospel is for believers! Het maakt me niet uit. Ik vind het fantastisch en verzamel al een jaren platen en boeken over dit genre. Zo nu en dan zet ik ze te koop in de Boekenblues Shop. Bekijk hieronder de laatste 6 toevoegingen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00