Do You Know Him

Do You Know Him is een gospelnummer van de Pilgrim Outlets. Een steengoed nummer: Heerlijke bluesy funky gospel voor op de zondag!

Stoere gospel mannen

Een aantal brutaal in de camera kijkende, stoere mannen. Niet het echt het beeld dat je hebt bij een doorsnee gospel act. Maar de Pilgrim Outlets zingen toch echt alleen over Onze Lieve Heer! Do You Know Him is het intronummer van het gelijknamige album.

Luister ook eens naar hun cover van I Wanna Testify dat oorspronkelijk door The Parliaments werd uitgebracht.

Do You Know Him van de Pilgrim Outlets

Ik kwam dit album tegen op de albumhoezensite LP Cover Lover, waar opvallende platenhoezen worden getoond. Deze stond er ook tussen, met als omschrijving:

Funky gospel, soul LP by largely, unheralded band the Pilgrim Outlets.

Do You Know Him

Funky Gospel

Ik ben een fan van Funky Gospel en ben gaan speuren op het net. Er is maar weinig informatie te vinden over deze band. Ze hebben slechts één album uitgebracht. Dat was dit Do You Know Him-album dat dateert uit 1974. Het album is uitgebracht op het ABC Songbird label. Het hele album is te beluisteren op You Tube.

Veel meer gospel

Ik ben de fan van Gospelmuziek en verzamel al een platen en boeken over dit genre. Maar mijn zolderkamer staat vol met vinyl en de boekenkasten puilen uit. Daarom moet ik af en toe wat verkopen en dat doe ik op mijn eigen Boekenblues Shop. Bekijk hieronder de laatste gospel items die ik te koop heb gezet.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00