Australische gospel voor op de zondag

Swingende gospel uit Australië gespeeld door Heilsoldaten! Het bestaat echt. In de jaren ’70 bracht de Solid Rock Big Band twee LP’s uit: Live In Concert uit 1977 en Born Again uit 1979.

Australische gospel

De Solid Rock Big Band speelt big band gospel met invloeden uit de jazz en funk. Het beste album, Born Again, werd uitgebracht op het in Auburn gevestigde Genesis-label, een klein particulier christelijk muziekrecordlabel dat tientallen albums produceerde tussen het midden van de jaren ’70 en het midden van de jaren ’80. Er is niet veel bekend over Solid Rock Big Band. We weten wel dat de band bestond uit soldaten uit het Leger des Heils die met hun band het hele land doorreisden om het woord te verkondigen. Wat we ook weten is dat het nummer Het nummer Saviour een topper is. Hieronder vind je twee video’s: eentje met live beelden waarop je de band in actie zit en eentje om het hele nummer nog eens goed te beluisteren. Amen!

Hou je van Gospel?

Dan moet je eens een kijkje nemen in de BoekenBlues Shop. Daar vind je heel veel gospelmuziek. Hieronder zijn de laatste 3 producten opgesomd.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00