FAQ’s

De meest gestelde vragen aan BoekenBlues, zijn hieronder op een rijtje gezet.

♫ Staan alle producten in de shop?

Nee. Er staat maar een fractie van alle boeken, platen en cd’s in de shop. Ik heb nog veel meer.

♫ Ik ben op zoek naar een speciaal album of dat ene boek. Heb jij dat misschien in je collectie?

Stuur me een mailtje met je vraag. Ik ga even grasduinen in mijn verzameling,

♫ Zijn de foto’s in de shop echt van het product in kwestie?

Yes, alle foto’s zijn door mijzelf gemaakt. Ze zijn dus echt van het boek, plaat, single of welk product dat wordt aangeboden in de Boekenblues shop. What you see is what you get.

♫ Ik kan het product niet goed zien. Kun je meer foto’s sturen?

Ja, Tuurlijk!

Verkoop je ook nieuwe producten?

Ja soms wel. De meeste producten zijn echter tweedehands. Als het een nieuw product is, wordt dit aangegeven in de omschrijving van dit product.

♫ Aan welke landen levert Boekenblues?

Dat zijn Nederland en België. Woon je in een ander land, stuur me dan een mailtje met de items die je wilt bestellen. Ik laat je dan weten wat de verzendkosten zijn.

♫ Wanneer heb ik mijn bestelling in huis?

Ik probeer jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden zodat jij je bestelling binnen een week in de ‘bus’ hebt. Ik heb geen personeel en run deze shop in mijn eentje, naast mijn ‘gewone’ baan en ben dus niet 24/7 beschikbaar. Je moet dus een paar dagen wachten voordat ik het item toestuur. Mocht ik deze levertijd niet halen, dan laat ik je dit natuurlijk weten. En soms ben ik op vakantie…. Dan meld ik dat natuurlijk op de site.

Kan ik een artikel retour zenden?

Ja natuurlijk kan dat. Alleen zijn de retour verzendkosten voor jouw eigen rekening. Boekenblues betaalt die niet! En als er wat fout gegaan is doordat Boekenblues een foutje heeft gemaakt, dan betalen we alles. Het handigst is om van te voren even te overleggen. We komen er vast wel uit.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Nee, dat is niet mogelijk.

♫ Kan ik ook boeken en platen aan Boekenblues verkopen?

Zeker weten! Ik koop ook artikelen in. Van boeken, platen, cd’s of cassettes. De artikelen moeten wel in goede conditie verkeren. De genres waar ik interesse in heb, zijn: afro, soul, brasil, blues, gospel, punk, jazz en wereldmuziek. Heb je mooie platen, muziekboeken en andere interessante items in de aanbieding, stuur me dan een mailtje met foto’s zodat ik een indruk heb van jouw verzameling.

♫ Heb je nog andere vragen?

Heb je nog andere vragen die hierboven niet beantwoord zijn, stuur me dan een mailtje.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00