Alle blogs op een rijtje

Boekenblues is niet alleen een webshop, maar is ook een muziek blog. Hieronder zijn alle blogs op een rijtje gezet. Klik op een letter, of type een zoekwoord in en het blog verschijnt! Veel leesplezier!

Alle blogs op een rijtje

Alles | B C G I L P
Er staan momenteel 6 blogs in deze lijst
Big Nick van James Booker
Big Nick is zo’n nummer dat je ergens wel eens eerder hebt gehoord. Een makkelijk in het gehoor liggend instrumentaal riedeltje met een Hammond orgel in de hoofdrol. Het werd geschreven door James Booker. Lees meer over Big Nick.

Campaign Song van de presidentscampagne
De presidentscampagnes in de V.S. gaan altijd gepaard met een campaign song. In dit blog vind je een korte geschiedenis van deze campaign songs. Lees meer over deze campaign songs.

Gotta Have A Little Talk With The Peanut Man
Gotta Have A Little Talk With The Peanut Man van Smoggs gaat over sociale misstanden. De track begint met een maffe intro van de zanger die een telefoongesprek aanvraagt met de Peanut Man en dat was president Jimmy Carter. Lees meer over de Peanut Man.

In tijden van corona… Bless the Telephone
Wat zouden we zijn zonder de telefoon? Met name tijdens de coronapandemie was het best moeilijk om contact met elkaar te hebben. De telefoon was onze levenslijn. Labi Siffre zong erover. Bless the Telephone.

Liedjes over het Coronavirus en COVID-19
Muziek is altijd een afspiegeling van de samenleving en daarom waren er tijdens de corona pandemie heel wat liedjes aan het coronavirus gewijd. In dit blog wordt aandacht besteed aan een aantal van die liedjes.

Politician Rag van King Solomon
Politician Rag is een nummer van de blues en soulzanger King Solomon. Politician Rag gaat over politiek. En met name politiek waarin het lijkt te gaan over maar 1 ding en dat is 'Vote for me!' Lees meer over Politician Rag.


Een selectie uit de shop

Hieronder een paar items die je in de shop terugvind. En er is nog veel meer.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00